Ticketverkoop ZNF 2023 gestart: plan nu jouw bezoek!

Het programma staat online en de ticketverkoop is gestart, kortom: de voorpret kan beginnen! Ga bingewatchen bij Crashtest Ibsen, duik de Zeeuwse geschiedenis in bij Water vergeet niet, luister bij NACHTKANT, life is but a dream naar een concert over overvloed, neem een kijkje in het leven van Giovanni op zijn woonwagencentrum en nog veel meer. Bekijk snel het hele programma en verzeker jezelf van tickets, zodat je niks hoeft te missen!

De kaartverkoop voor de sneak-luister-preview van Mina & Mevrouw start op een later moment. Mina en Mevrouw bestsaat namelijk uit twee onderdelen: een sneak-luister-preview op zondag 27 augustus en een installatie (expositie) in de ZB in Middelburg die de gehele festivalperiode gratis te bezoeken is. De tickets voor de sneak-luister-preview van Mina & Mevrouw komen dus op een later moment online. Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hieronder het hele programma op een rij, waar zien we jou tussen 25 augustus t/m 2 september?

ℹ️ Heb je vragen, of gaat er iets mis? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen. Staat jouw antwoord daar niet tussen? Stuur dan een mailtje naar kaarten@theaterzeelandia.nl.

Crashtest Ibsen
©TPZ/Maïten de Schepper