Abdijplein

Abdijplein

Muzikale verrassingen op het Abdijplein

Het programma op het Abdijplein zit weer vol verrassingen en is ook dit jaar weer gratis toegankelijk! Kom gezellig langs en geniet in een intieme setting van spannende muzikale live-acts, variërend van pop tot jazz, van klassiek tot Nederlandstalig. We gaan op zoek naar vernieuwing en verbinding in de muziek en in verschillende culturen en generaties.

Het programma van het Abdijplein is geprogrammeerd i.s.m. Poppodium De Spot | Marc Maquelin en wordt dit jaar gepresenteerd door Lonneke de Klerk & Steffen Brinkhaus.

Zie hieronder het programma van het Abdijplein! 

Datum

26 augustus - 2 september

Plein open
19:00 uur

Programma start
20:00 uur

Gratis toegankelijk!

Het Zeeuws Museumcafé

In het Zeeuws Museumcafé op het Abdijplein kun je tijdens het ZNF terecht voor koffie, thee, huisgemaakte taarten en lunches. Op het Abdijterras is het goed vertoeven onder de monumentale bomen. Een oase van rust en schoonheid. Volgens sommigen ligt het terras op het mooiste plein ter wereld.

Het Zeeuws Museumcafé is tijdens het Zeeland Nazomerfestival open van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 19.00 uur. Voor meer informatie bel 0118-653081 of mail naar museumcafe@zeeuwsmuseum.nl.

Zeeuws Museum