Vrijwilligers

Van productie tot techniek, van fotografen tot onze vrijwilligers: zonder dit team is ons negendaags festival niet mogelijk. Grijp nu je kans om onderdeel te worden van het Zeeland Nazomerfestival!

Vrijwilligers
©Martijn Fincke
Scannen-toegangskaart
©Tineke Boer
Sfeer-abdijplein
©Tineke Boer

Vlak voor, tijdens of na het festival kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Je kunt worden ingezet voor bijvoorbeeld de ticketcontrole bij de voorstellingen, op- & afbouw van diverse locaties, het meehelpen bij diverse producties of het bemannen van de informatiebalie op het Abdijplein in Middelburg. Je kunt zelf je voorkeur aangeven.

Een vrijwilligersdienst duurt maximaal 6 uur, en het zou heel fijn zijn als je minimaal twee diensten zou willen draaien. In ruil voor je hulp ontvang je natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid, gratis toegang tot een programmaonderdeel en natuurlijk heel veel plezier en gezelligheid!

Vrijwilliger worden?

Lijkt het jou tof om samen met een superteam je steentje bij te dragen aan dit unieke festival in Zeeland? Meld je dan snel aan via een mailtje met je naam en adresgegevens, telefoonnummer, leeftijd, t-shirtmaat en eventuele andere vrijwilligers ervaringen. Let op! Ervaring zou leuk zijn, maar is geen eis. We nemen na je aanmelding z.s.m. contact met je op voor verdere informatie.

Mail ons!

Sien-opbouw
©Tineke Boer
Premiere-Sien
©Tineke Boer
Zuco
©Martijn Fincke