Abdijplein

Abdijplein

Muzikale verrassingen op het Abdijplein

Het Abdijplein is weer terug. Wel iets anders dan anders. Je kunt hier dit jaar in een intieme setting genieten van spannende muzikale live-acts, variërend van pop tot jazz, van klassiek tot Nederlandstalig. We gaan op zoek naar vernieuwing en verbinding in de muziek en in verschillende culturen en generaties. Het programma is in samenwerking met Poppodium De Spot MiddelburgPodium ‘t Beest en de Zeeuwse Concertzaal samengesteld.

Toegang tot het plein is gratis, dus laat je verrassen! 

Datum

27 augustus

3 september

Duur

8 dagen, Gratis Toegang Plein open vanaf 19:00 Start programma 20:00

Veelgestelde vragen

Waarom is er dit jaar geen picknick op het Abdijplein?

Gezien de omstandigheden rondom Covid, voelde het nog niet goed om een grote picknick te organiseren en hebben we besloten het programma op het Abdijplein anders vorm te geven. Het Abdijplein en de avondconcerten op Vrijbuiter zijn gedurende het festival gratis te bezoeken. Vanaf de kades in negen verschillende havens is elke avond een ander concert bijwonen dat op de Vrijbuiter plaatsvindt. Dus neem je eigen stoel, picknickmand en vrienden mee en geniet met elkaar van toffe avondconcerten.

Waar kan ik mee betalen op het festivalterrein?

Zeeland Nazomerfestival is cashless: je kunt op de locaties alleen afrekenen met pin. Dit in verband met veiligheid en hygiëne. Wij verkopen ook geen munten.

Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?

Dit mag ALLEEN op de kades waar de shows van Vrijbuiter plaatsvinden. Neem daar je eigen stoel, picknickkleed en –mand mee naar toe!  
Op alle andere locaties is horeca aanwezig en is het niet toegestaan eigen consumptie mee te nemen.