WE ZOEKEN HANDJES!

11 augustus 2022

Grijp nu je kans om onderdeel te worden van het Zeeland Nazomerfestival, negen dagen theater, muziek, dans en performance door heel Zeeland.

Vlak voor, tijdens of na het festival kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Je kunt worden ingezet voor bijvoorbeeld de ticketcontrole bij de voorstellingen, op- & afbouw van diverse locaties, het meehelpen in de keuken van Sien Vanmaele in de loods van Jachthaven Hansa in Wilhelminadorp, meewandelen met Marjolijn van Heemstra in De Manteling of Nollebos of het bemannen van de informatiebalie op het Abdijplein in Middelburg. Je kunt zelf je voorkeur aangeven.

Een vrijwilligersdienst duurt maximaal 6 uur, en het zou heel fijn zijn als je minimaal twee diensten zou willen draaien. In ruil voor je hulp ontvang je natuurlijk onze eeuwige dankbaarheid, een mooi ZNF-shirt, -tas en gratis toegang tot een programmaonderdeel en natuurlijk heel veel plezier en gezelligheid! En pik je ook nog het programma van ZNF op een hele bijzondere manier mee.

Lijkt het jou tof om samen met een superteam je steentje bij te dragen aan dit unieke festival in Zeeland? Meld je dan snel aan via dit formulier of stuur een mail met je naam en adresgegevens, telefoonnummer, leeftijd, t-shirtmaat en eventuele andere vrijwilligers ervaringen naar vrijwilligers@theaterzeelandia.nl Let op! Ervaring zou leuk zijn, maar is geen eis.
We nemen na je aanmelding z.s.m. contact met je op voor verdere informatie.

We hebben er zin in!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT