De kaartverkoop is gestart!

HET PROGRAMMA IS BEKEND EN DE KAARTVERKOOP GESTART
ZNF 2022 met premières van Sidi Larbi Cherkoui, Sien Vanmaele, Touki Delphine en Koen Verheijden

Het is zover! Het programma van het ZNF 2022 staat online en de kaartverkoop is gestart. 

In het monumentale decor van de Grote Kerk Veere wordt het festival op vrijdag 26 augustus geopend met de Nederlandse première van de nieuwe voorstelling van choreograaf Sidi Larbi CherkaouiVlaemsch (chez moi). Het is voor het Zeeland Nazomerfestival een eer dat de internationaal gerenommeerd choreograaf deze plek en het festival heeft uitgekozen om in première te gaan.
 
Cherkoui is niet de enige première op het festival. Ook de voorstellingen van Sien VanmaeleTouki Delphine (met Nora Fischer en Joachim Badendorst) en Koen Verheijden gaan in première in Zeeland. 

Wij zijn erg trots dat naast bovengenoemde ook grand dame van de Nederlandse hedendaagse dans Krisztina de Châtel, theatermaker/schrijver/journalist Marjolijn van Heemstra en de festivalvoorstelling van Het Zuidelijk Toneel & Club Gewalt onder regie van Sarah Moeremans, in de nazomer naar Zeeland komen. 

En er is ook muziek! Op het Abdijplein én in de negen havens die Vrijbuiter dit jaar aandoet, wordt een tof muziekprogramma samengesteld. Dit programma wordt in de loop van augustus bekend gemaakt. Zowel het Abdijplein, als de kades in de havens zijn gratis te bezoeken. 

Kortom, wij hebben er zin in om jullie weer te mogen begroeten tijdens Zeeland Nazomerfestival 2022!

Logo Lila Geel