Kostuumverkoop!

09 november 2023

Op zaterdag 9 december organiseren we, samen met Kilo Sale Zeeland, de trashion* fashion show & costume sale in de Studio van TPZ, Hoogstraat 20 te Middelburg. Wij hebben onze zolder opgeruimd en kwamen heel wat mooie kostuums tegen. Kom snuffelen tussen jaren van theatergeschiedenis, scoor een outfit uit jouw favoriete ZNF-stuk of doe mee aan de contest!

DE CONTEST: 9.30 - 15.30 uur.
Zes deelnemers zetten hun creativiteit en naaimachine in en upcyclen tweedehands kleding van Kilo Sale Zeeland tot een outfit. Wil jij je ontwerpkunsten laten zien en meedingen naar die prijs? Je kunt je nog inschrijven als deelnemer! Kijk op TRASHION FASHION voor meer informatie.

TRASHION FASHION SHOW: 16.00 uur. 
De outfits van de contest worden aan het publiek en een vakkundig jury gepresenteerd tijdens de Trashion Fashion show. Twee deelnemers gaan naar huis met een Kilo Sale Zeeland tegoedbon t.w.v €30!

COSTUME SALE: 14.00 - 17.00 uur.
Heb je altijd een écht theatercostume willen hebben? Grijp nu je kans! Wij halen alle costumes van zolder en bieden ze te koop aan tijdens deze speciale costume sale. In het kader van #theatersvoorgaza stellen we de opbrengst van de kostuumverkoop beschikbaar aan het Rode Kruis.

*Het woord 'Trashion’ is een term voor kunst, sieraden, mode en objecten gemaakt van gebruikte, afgedankte, upcycled elementen.

TRASHION FASHION