Giovanni's Woonwagencentrum

's-Heer Hendrikskinderen Bekijk op de kaart

Het beginpunt van deze voorstelling is het welbekende Café Restaurant De Oranjeboom. Meerdere generaties zijn al langs deze inmiddels legendarische plek getrokken. Kom hier voorafgaand gezellig wat eten of drinken, voordat het tijd is om op zoek te gaan naar de plek waar Giovanni Brand zijn woonwagen heeft neergezet voor de voorstelling Zanger Zonder Volk.

Zoek mee met Giovanni
Maker Giovanni Brand resideerde afgelopen maanden bij ons in Middelburg. Hij ging in Zeeland op zoek naar de plek waar zijn oma heeft gestaan met haar woonwagen. Eén plek is gevonden bij de Prins Hendrikstraat in Souburg, maar helaas staan daar inmiddels woningen. Weet jij misschien meer over een ander woonwagencentrum in de buurt van Souburg in de buurt van een pad langs witte huisjes en het kerkhof? Neem dan contact met ons op!

Met speciale dank aan Ruut Schutter, Tina Dujakovic en locatiepartners Café Restaurant De Oranjeboom en Stichting Ponyclub 't Hummeltje.

 

DINERTIP: Café Restaurant De Oranjeboom

Maak je dag compleet en kom voor of na je bezoek aan de voorstelling gezellig borrelen of een hapje eten bij Café Restaurant de Oranjeboom. Naast een authentieke bruine kroeg, is het ook een heerlijk restaurant met ontbijt-, lunch- en dinerspecialiteiten. Vergeet niet te reserveren als je wilt komen dineren, dit doe je door te bellen naar +31(0)113-215866.

Ga naar de website van De Oranjeboom voor meer informatie.

Bezoekadres:
Café Restaurant De Oranjeboom
Nieuwe Rijksweg 21
's-Heer Hendrikskinderen

Bezoek hier de website van Café Restaurant De Oranjeboom

 

Praktische informatie:

  • De voorstellingslocatie bevindt zich op zo'n 10-15 minuten lopen vanaf de verzamellocatie, Café Restaurant De Oranjeboom

  • Horeca & toiletten aanwezig bij verzamellocatie Café Restaurant De Oranjeboom

  • Voorstelling is in de buitenlucht: draag gepaste kleding.

Oranjeboom
©De Oranjeboom