NACHTKANT, life is but a dream te zien op O. 2024!

04 december 2023

De eerste namen voor O. 2024 zijn bekend. Van 16 t/m 26 mei 2024 vindt O. all over Rotterdam plaats. Met trots delen wij dat NACHTKANT, life is but a dream van Niek Kortekaas op het festival te zien zal zijn. Tijdens de tweede helft van het festival gaan we weer draaien aan het gigantische rad van fortuin. De locatievoorstelling over consumptie, overvloed en mensen is van 23 t/m 25 mei 2024 te zien in Rotterdam.

Koop nu een dagticket of passe-partout voor O. 2024 en krijg dit voorjaar als eerste de kans tickets te bestellen. Losse tickets voor deze voorstelling zijn vanaf begin april 2024 verkrijgbaar.

Meer informatie of tickets? Kijk dan op tpz.nl of o-festival.nl

NACHTKANT
©Koen Broos

Zes muzikanten en een verteller

NACHTKANT, life is but a dream is een concert over overvloed en dat wat blijkbaar nodig is om die overvloed onze kant op te laten stromen. Het is een video-installatie met livemuziek waarin de zee zèlf het verhaal vertelt. Een voorstelling waarin de gigantische toevloed van wat wij willen kopen en hebben, geplaatst wordt naast het verhaal van de Gambiaanse Addi die in een rubberbootje midden op zee, pas weet dat hij de overkant misschien niet haalt en de wereld van zijn dromen misschien nooit zal bereiken.